Recept

Vlažná zelenina s pomerančovým olejem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 4773

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 173 kcal
Kilojoule 724kJ
6% Sacharidy 23 g
12% Tuky 9 g
4% Sodík 87 mg
9% Bílkoviny 5 g

Vlažná zelenina s pomerančovým olejem postup přípravy receptu:

1

Fenykl očistíme, nakrájíme na dílky a povaříme 15min ve vodě s plátkem citronu.

2

Mezitím oloupeme brambory, nakrájíme na dílky a vaříme zvlášť rovněž 15minut.

3

V dalším hrnci přivedeme k varu vodu a asi 6min povaříme růžičky brokolice.

4

V misce připravíme pomerančový olej, prošleháme 2lžíce pomerančové šťávy s olivovým olejem, ochutíme solí a pepřem.

5

Všechnu zeleninu rozdělíme do misek, ochutíme pomerančovým olejem, posypeme mandlovými lupínky a podáváme.

Poznámka

Použijeme 2ks fenyklu každý o váze cca 200g

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept