Jednoduchý recept

Domácí chléb z kondenzovaného mléka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 130 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (34%)
ID receptu: 47747

Ingredience

37 g Cukr krupice
2 kávová lžička Droždí sušené
1 kávová lžička Kardamom
5 ml Mléko zahuštěné neslazené Tatra
500 g Mouka pšeničná hladká T 650
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
60 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 625 kcal
Kilojoule 2 613kJ
28% Sacharidy 102 g
21% Tuky 16 g
11% Sodík 216 mg
30% Bílkoviny 17 g

Domácí chléb z kondenzovaného mléka postup přípravy receptu:

1

Mléko, vodu, rozšlehané vejce, změklé máslo, cukr, sůl, mletý kardamom, mouku a droždí vložíme do domácí pekárny a spustíme program ZÁKLADNÍ. Pekárna těsto uhněte, nechá vykynout a následně upeče.

2

Upečený chléb vyklopíme a necháme vychladnout.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept