Jednoduchý recept

Těstovinová rýže se špenátem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 47752
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
0,5 kávová lžička Kmín římský
4 polévková lžíce Koriandr čerstvý
1 kávová lžička Koriandr mletý
1,5 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř cayenský
1 špetka Pepř černý mletý
150 g Špenát listový čerstvý
1 kávová lžička Sůl
200 g Těstovinová rýže
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 33 kcal
Kilojoule 138kJ
1% Sacharidy 4 g
2% Tuky 2 g
8% Sodík 165 mg
2% Bílkoviny 1 g

Těstovinová rýže se špenátem postup přípravy receptu:

1

Těstovinovou rýži uvaříme v dostatečném množství osolené vody, scedíme a necháme okapat.

2

V kastrole na rozehřátém oleji smažíme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli asi 3 minuty. Přidáme nasekaný česnek, koriandr, římský kmín a cayenský pepř. Promícháme a restujeme 1 minutu. Přidáme omytý špenát a mícháme ještě 3 minuty.

3

Na špenát položíme těstovinovou rýži. Oboje vidličkou promícháme, osolíme a opepříme. Nakonec vmícháme nasekaný koriandr.

4

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept