Jednoduchý recept

Řepné listy s česnekem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (22%)
ID receptu: 47758

Ingredience

30 ml Olej olivový
6 g Pepř černý mletý
10 g Sůl
5 stroužek Česnek
1 kg Řepné listy

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 134 kcal
Kilojoule 561kJ
4% Sacharidy 13 g
10% Tuky 8 g
77% Sodík 2 g
10% Bílkoviny 6 g

Řepné listy s česnekem postup přípravy receptu:

1

Oddělíme řapíky od zbytku listů, řapíky nakrájíme na kousky a vhodíme do hrnce s osolenou vodou, kterou jsme přivedli k varu. Povaříme 4 minuty a přídáme zbytek listů a vaříme ještě 1 minutu. Scedíme a ihned zchladíme studenou vodou a necháme okapat.

2

Na velké pánvi rozpálíme olej a vhodíme na kousky nakrájený česnek, když začne zlátnout přidáme ochlazené řepné listy a opékáme asi 3 minuty. Osolíme, opepříme a horké podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept