Jednoduchý recept

Bulharské karbanátky z mletého masa se sýrem

  • Bulharsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (91%)
ID receptu: 47776

Ingredience

1 ks Cibule
350 g Hovězí maso mleté
0,5 dl Hovězí vývar základní
1 dl Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
150 g Sýr Čedar
1 špetka Sůl
350 g Vepřové maso mleté

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 528 kcal
Kilojoule 2 210kJ
1% Sacharidy 3 g
49% Tuky 37 g
22% Sodík 432 mg
77% Bílkoviny 43 g

Bulharské karbanátky z mletého masa se sýrem postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Sýr nakrájíme na malé kostičky. V míse oba druhy masa opepříme, osolíme, důkladně promícháme s trochou vývaru a necháme alespoň 1 hodinu odležet. Poté k masu přidáme nakrájenou cibuli a sýr, vše důkladně promícháme a ze směsi vytvoříme menší karbanátky. V pánvi rozehřejeme olej a v něm karbanátky osmažíme.

Poznámka

Nejvhodnější přílohou jsou vařené fazole a brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept