Jednoduchý recept

Jehněčí kotlety na másle

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 70 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (91%)
ID receptu: 47815

Ingredience

2 ks Cibule
600 g Jehněčí kotlety
100 g Máslo čerstvé
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 516 kcal
Kilojoule 2 157kJ
1% Sacharidy 5 g
56% Tuky 42 g
7% Sodík 149 mg
50% Bílkoviny 28 g

Jehněčí kotlety na másle postup přípravy receptu:

1

Cibule oloupeme a nakrájíme nadrobno. Jehněčí kotlety omyjeme, osušíme, naklepeme a na krajích nařízneme. Naskládáme je na sebe do mísy proložené nakrájenou cibulí, a necháme alespoň 1 hodinu v chladu odležet.

2

V pánvi rozehřejeme část másla a kotlety na něm z jedné strany prudce opečeme. Na horní strany dáme kousek másla, kotlety obrátíme a pečeme z druhé strany. Pak oheň zmírníme a pomalu je dopékáme doměkka.

3

Kotlety pečeme i s cibulí, ve které jsme je marinovali.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory, přelité vypečenou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept