Jednoduchý recept

Žemlová pizza

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 47826

Ingredience

1 polévková lžíce Chilli omáčka
30 g Cibulka jarní
100 g Houby nakládané
100 g Kečup ostrý
70 g Mozzarella
100 g Máslo čerstvé
50 g Olivy zelené
4 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 423 kcal
Kilojoule 1 770kJ
11% Sacharidy 39 g
36% Tuky 27 g
15% Sodík 301 mg
15% Bílkoviny 8 g

Žemlová pizza postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na střední teplotu. Plech vymažeme máslem. Nakládané houby scedíme a nakrájíme na tenké plátky. Vypeckované olivy také nakrájíme na tenké plátky a jarní cibulku na kolečka. Sýr nastrouháme na jemném struhadle.

2

Žemle rozkrojíme na poloviny. Každou polovinu potřeme máslem, kečupem a naskládáme je na připravený plech. Na žemle pokládáme olivy, houby, cibulku, povrch posypeme nastrouhaným sýrem. Nakonec připravené žemle pokapeme chilli omáčkou.

3

Plech vložíme do předehřáté trouby a žemlové malé pizzy zapékáme 15 minut.

4

Hotové pizzy upravíme na talíře a podáváme.

Poznámka

Žemlové pizzy podáváme jako teplý předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept