Jednoduchý recept

Srnčí řízky přírodní

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 47836
Kategorie: Maso

Ingredience

600 g Hranolky
2 g Kmín mletý
150 g Máslo čerstvé
120 g Omáčka tatarská
3 g Pepř černý mletý
900 g Srnčí kýta
12 g Sůl
2 g Tymián sušený
1 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 669 kcal
Kilojoule 2 797kJ
7% Sacharidy 23 g
53% Tuky 40 g
48% Sodík 956 mg
86% Bílkoviny 48 g

Srnčí řízky přírodní postup přípravy receptu:

1

Odblaněnou srnčí kýtu bez kosti nakrájíme na stejné plátky, naklepeme, osolíme a opepříme, okmínujeme, posypeme tymiánem a potřeme rozpuštěným máslem.

2

V pánvi rozehřejeme zbytek másla, přiložíme plátky masa a zvolna smažíme po obou stranách doměkka. Podlijeme bílým vínem, plátky masa ve víně obracíme, až se víno úpně vysmahne na tuk.

3

Plátky masa upravíme na talíře a doplníme smaženými hranolkami s tatarskou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept