Recept

Plněné křehké košíčky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 47918
Kategorie: Předkrmy

Ingredience

1 polévková lžíce Kopr čerstvý
12 ks Křehké košíčky
2 polévková lžíce Olej olivový
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
4 ks Rajčata
2 ks Šalotka
200 g Sýr balkánský
150 g Sýr Čedar
4 ks Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 443 kcal
Kilojoule 1 855kJ
8% Sacharidy 28 g
37% Tuky 27 g
41% Sodík 819 mg
48% Bílkoviny 27 g

Plněné křehké košíčky postup přípravy receptu:

1

Očistíme šalotku, drobně ji pokrájíme a dáme do misky. Rajčata omyjeme, spaříme horkou vodou, oloupeme je, nakrájíme na kostičky a přidáme k šalotce. Balkánský slaný sýr pokrájíme na kostičky. Kopr omyjeme a drobně posekáme. Očistíme a omyjeme žampiony a pokrájíme nadrobno. Sýr, žampiony a kopr přidáme do mísy k rajčatům, ochutíme pepřem a přimícháme olivový olej.

2

Připravenou směsí naplníme křehké košíčky (hotový výrobek), ozdobíme je nastrouhaným sýrem a dáme do trouby zapéct. Zapékáme je při 200°C přibližně 8-10 minut. Podáváme je teplé i studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept