Jednoduchý recept

Kančí játra s koňakem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 47970

Ingredience

600 g Brambory pečené
60 g Cibule
40 g Hořčice Dijonská
900 g Kančí játra
100 ml Martell cognac
60 g Olej slunečnicový
3 g Paprika mletá pálivá
15 g Paprika mletá sladká
150 g Paprika červená
150 g Pórek
5 g Sůl
6 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 553 kcal
Kilojoule 2 314kJ
16% Sacharidy 56 g
22% Tuky 17 g
18% Sodík 352 mg
65% Bílkoviny 37 g

Kančí játra s koňakem postup přípravy receptu:

1

Kančí játra odblaníme, nakrájíme na plátky, cibuli na kolečka a rozebereme na kroužky, papriky zbavíme jádřinců a nakrájíme na slabší proužky, pórek na tenká kolečka, česnek prolisujeme.

2

V pánvi rozpálíme olej, přisypeme cibuli, česnek, papriku, krátce orestujeme, přiložíme játra, podlijeme koňakem, posypeme mletou sladkou a pálivou paprikou, podusíme, až se tekutina téměř odpaří.

3

Přidáme pórek, pikantní horčici a ještě pět minut podusíme.

4

Nakonec osolíme, rozdělíme na talíře a doplníme pečeným bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept