Jednoduchý recept

Kančí karbanátky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 47981

Ingredience

300 g Chléb konzumní
80 g Cibule
120 g Hořčice
900 g Kančí maso
1 g Majoránka
100 ml Mléko polotučné
20 g Máslo čerstvé
50 g Olej slunečnicový
2 g Pepř černý mletý
100 g Slanina vepřová
200 g Strouhanka
10 g Sůl
2 ks Vejce slepičí
2 stroužek Česnek
2 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 681 kcal
Kilojoule 2 851kJ
16% Sacharidy 58 g
38% Tuky 28 g
52% Sodík 1 g
82% Bílkoviny 46 g

Kančí karbanátky postup přípravy receptu:

1

Kančí odřezky se slaninou umeleme na masovém strojku, vložíme do mísy, osolíme, opepříme, pokrájené houskynebo žemle namočíme v mléce a přidáme k masu. Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, polovinu přidáme rovnou do mísy, druhou polovinu zpěníme na másle, poté přidáme k masu. Ovoníme majoránkou, přidáme prolisovaný česnek, vejce, přisypeme strouhanku a vypracujeme masové těsto.

2

V pánvi rozpálíme olej, z těsta tvarujeme karbanátky, které dlaní trochu rozmáčkneme, vložíme do pánve a zvolna smažíme po obou stranách do růžova. Karbanátky podáváme s chlebem a pikantní hořčicí.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept