Jednoduchý recept

Ananasový salát s vepřovým masem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (100%)
ID receptu: 47987
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

250 g Ananas
1 ks Chilli paprička
2 ks Cibulka jarní
1 polévková lžíce Citronová šťáva
2 polévková lžíce Jogurt bílý
1 špetka Koriandr mletý
2 polévková lžíce Mléko kokosové
1 kávová lžička Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Rajčata Cherry
1 špetka Sůl
250 g Vepřová kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 374 kcal
Kilojoule 1 564kJ
6% Sacharidy 21 g
28% Tuky 21 g
11% Sodík 230 mg
46% Bílkoviny 26 g

Ananasový salát s vepřovým masem postup přípravy receptu:

1

Ananas oloupeme a nakrájíme na kousky. Rajčata omyjeme, rozkrájíme na čtvrtky, omyté jarní cibulky pokrájíme na tenká kolečka.

2

V mísce metlou smícháme kokosové mléko, jogurt a citronovou šťávu, podle chuti opepříme, osolíme, přimícháme omytou a jemně nakrájenou chilli papričku. K této omáčce přidáme krájený ananas, rajčata a cibulky, vše důkladně promícháme.

3

Vepřové maso myjeme, osušíme, pokrájíme na kousky, opepříme. V pánvi rozehřejeme trochu oleje, maso na něm za stálého míchání prudce opékáme 5 minut ze všech stran. Upečené maso osolíme, na servírovacím talíři posypeme koriandrem. Podáváme s ananasovým salátem.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept