Recept

Kančí roláda se slaninou a vejci

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 130 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 100 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 47993
Kategorie: Maso

Ingredience

200 g Anglická slanina
600 g Bramborová kaše
80 g Cibule
60 g Hořčice Dijonská
1000 g Kančí maso
60 g Máslo čerstvé
80 g Okurky nakládané
3 g Pepř černý mletý
25 g Sádlo škvařené
150 g Salám měkký
20 g Sůl
8 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 774 kcal
Kilojoule 3 237kJ
6% Sacharidy 20 g
68% Tuky 51 g
123% Sodík 2 g
100% Bílkoviny 56 g

Kančí roláda se slaninou a vejci postup přípravy receptu:

1

Kančí maso odblaníme, rozřízneme na větší plát, naklepeme, osolíme a opepříme. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka a rozebereme na kroužky, anglickou slaninu pokrájíme na plátky, nakládané okurky také na plátky, měkký salám na drobné kostičky. V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme rozklepnutá vejce, osolíme, opepříme rychle promícháme a necháme ztuhnout. Plát kančího masa potřeme pikantní hořčicí, poklademe plátky slaniny, potřeme míchanými vejci, posypeme salámem, navrch položíme kroužky cibule a plátky okurky. Maso zavineme do rolády, ovážeme provázkem, povrch masa ještě osolíme, vložíme do pekáčku, podlijeme troškou vody, přidáme lžíci sádla a pečeme do měkka. Podle potřeby podléváme vodou a roládu potíráme vypečeným tukem.

2

Upečenou roládu zbavíme provázku, nakrájíme na plátky a podáváme s bramborovou kaší nebo bramborovým salátem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept