Jednoduchý recept

Kančí maso s játry

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 48008

Ingredience

300 g Chléb celozrnný žitný
1000 g Cibule
400 g Kančí játra
600 g Kančí kýta
3 g Pepř černý mletý
100 g Sádlo škvařené
10 g Sůl
300 g Vepřový bok uzený

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 646 kcal
Kilojoule 2 704kJ
11% Sacharidy 40 g
43% Tuky 33 g
84% Sodík 2 g
84% Bílkoviny 47 g

Kančí maso s játry postup přípravy receptu:

1

Odblaněné kančí maso a odblaněná játra nakrájíme na větší kousky, uzený bůček na kostičky, cibuli nadrobno.

2

V hlubší pánvi rozpustíme sádlo, přisypeme bůček a rozškvaříme na škvarky. Přidáme maso s játry, orestujeme, všechno přendáme do pekáčku, vložíme do trouby, osolíme, opepříme, zakryjeme alobalem a pečeme zvolna půl hodiny.

3

Pekáček odkryjeme, přisypeme cibuli, promícháme a dopečeme. Pokud možno nepodléváme.

4

Pokrm rozdělíme na talíře a podáváme s tmavým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept