Jednoduchý recept

Kančí plátky zapečené se zelím

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 48016

Ingredience

600 g Brambory pečené
300 g Houby čerstvé
300 g Jablka
1000 g Kančí kýta
2 g Kmín drcený
2 g Pepř černý mletý
30 g Sádlo škvařené
10 g Sůl
1000 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 517 kcal
Kilojoule 2 164kJ
16% Sacharidy 58 g
15% Tuky 12 g
34% Sodík 678 mg
80% Bílkoviny 45 g

Kančí plátky zapečené se zelím postup přípravy receptu:

1

Kančí kýtu odblaníme, nakrájíme na plátky, kysané zelí scedíme, propláchneme pod tekoucí vodou a necháme okapat, houby nakrájíme na plátky, jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a dužinu nastrouháme nahrubo. Houby s jablky promícháme se zelím. Pekáček vymažeme sádlem, na dno nasypeme polovinu zelné směsi, na ni vyskládáme plátky masa, osolíme, opepříme, okmínujeme a zakryjeme druhou polovinou zelné směsi. Pekáček vložíme do trouby a pečeme doměkka. Pokud možno nepodléváme. Maso i zelí pustí dostatek šťávy.

2

Pokrm rozdělíme na talíře a doplníme pečeným bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept