Jednoduchý recept

Kančí plátky na slanině s mrkví

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 48020

Ingredience

600 g Bramborová kaše
10 g Chilli paprička
80 g Cibule
1000 g Kančí kýta
200 g Mrkev kořen
20 ml Ocet vinný
2 g Pepř černý mletý
150 g Slanina vepřová
10 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 452 kcal
Kilojoule 1 893kJ
6% Sacharidy 21 g
130% Tuky 98 g
59% Sodík 1 g
73% Bílkoviny 41 g

Kančí plátky na slanině s mrkví postup přípravy receptu:

1

Kančí kýtu odblaníme, nakrájíme na plátky, slaninu na hranolky, očištěnou mrkev nastrouháme nahrubo, cibuli nakrájíme nadrobno, chilli papričku posekáme. Do pekáčku vložíme slaninu a částečně rozškvaříme. Přiložíme plátky masa, osolíme, opepříme, zakápneme octem, podlijeme troškou vody, vložíme do trouby a zvolna pečeme. Po 20 minutách přisypeme mrkev, cibuli, chilli papričku, podle potřeby podlijeme a dopečeme.

2

Plátky masa upravíme na talíře, doplníme bramborovou kaší a přelijeme šťávou z pekáčku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept