Jednoduchý recept

Kančí plátky s kořenovou zeleninou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 48053

Ingredience

600 g Brambory vařené
200 g Cibule
3 g Jalovec
1000 g Kančí kýta
2 g Kmín drcený
2 g Pepř černý mletý
5 g Podravka
150 g Sádlo škvařené
12 g Sůl
1 g Tymián sušený
1200 ml Vývar z hovězích kostí
300 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 625 kcal
Kilojoule 2 616kJ
8% Sacharidy 28 g
49% Tuky 37 g
86% Sodík 2 g
82% Bílkoviny 46 g

Kančí plátky s kořenovou zeleninou postup přípravy receptu:

1

Kančí kýtu bez kosti odblaníme, nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, okmínujeme, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, očištěnou kořenovou zeleninu pokrájíme nahrubo. V pánvi rozehřejeme sádlo, přiložíme plátky masa a osmahneme z obou stran. Maso vyjmeme, do sádla nasypeme cibuli, kořenovou zeleninu a osmažíme dorůžova. Okořeníme mletým jalovcem, a tymiánem, podlijeme vývarem, vrátíme zpět plátky masa a zvolna dusíme doměkka. Maso upravíme na talíře, zeleninu rozmačkáme šťouchadlem, dochutíme podravkou, provaříme a vydusíme dohusta. Maso na talířích doplníme vařeným bramborem a přelijeme zeleninovou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept