Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 48068
Kategorie: Maso

Ingredience

1000 g Dančí maso
1000 ml Hovězí vývar základní
40 g Jíška instantní
100 g Máslo čerstvé
50 g Olej slunečnicový
2 g Pepř černý mletý
600 g Rýže dušená
12 g Sůl
60 g Šunka dušená
2 g Tymián sušený
3 ks Vejce slepičí
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 603 kcal
Kilojoule 2 524kJ
7% Sacharidy 27 g
42% Tuky 32 g
67% Sodík 1 g
90% Bílkoviny 51 g

Daňčí kapsa plněná postup přípravy receptu:

1

Z odblaněné daňčí kýty nakrájíme silnější plátky, poté do každého nařízneme kapsu, osolíme a opepříme. Šunku nakrájíme na drobné kostičky, žampiony na plátky, v pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme šunku se žampiony, orestujeme, přidáme vejce, osolíme, rychle promícháme a necháme ztuhnout.

2

Touto směsí naplníme kapsy, které spíchneme párátky. V pánvi na oleji je osmahneme ze všech stran, přendáme do pekáčku, podlijeme vývarem, ochutíme tymiánem a pečeme doměkka. Maso vyjmeme, upravíme na talíře, šťávu zahustíme jíškou, podle potřeby přilijeme vývar, zjemníme 40 g másla, provaříme a odstavíme. Maso na talířích doplníme dušenou rýží a přelijeme šťávou z pekáčku.

Poznámka

1

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept