Jednoduchý recept

Zaječí játra smažená

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 18 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 48070
Kategorie: Maso

Ingredience

200 g Brambory pečené
300 g Játra zaječí
50 g Máslo čerstvé
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
40 g Omáčka cikánská
2 g Pepř černý mletý
4 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 455 kcal
Kilojoule 1 903kJ
17% Sacharidy 62 g
28% Tuky 21 g
40% Sodík 797 mg
11% Bílkoviny 6 g

Zaječí játra smažená postup přípravy receptu:

1

Játra ze zajíce osušíme, nakrájíme na plátky, posypeme mletým pepřem, obalíme v hladké mouce.

2

V pánvi rozpustíme máslo, přiložíme plátky zaječích jater a zprudka osmažíme z obou stran.

3

Játra upravíme na talíře, osolíme, doplníme pečeným bramborem a nějakou pikantní omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept