Jednoduchý recept

Zaječí plátky pikantní

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 48083

Ingredience

20 g Cibule
30 g Hořčice Dijonská
200 g Hranolky
2 g Jalovec
30 g Kečup ostrý
30 g Máslo čerstvé
20 g Okurky nakládané
2 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
1 g Tymián sušený
300 g Zaječí kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 498 kcal
Kilojoule 2 083kJ
8% Sacharidy 28 g
36% Tuky 27 g
60% Sodík 1 g
66% Bílkoviny 37 g

Zaječí plátky pikantní postup přípravy receptu:

1

Zaječí maso ze zadní kýty odblaníme, naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme drceným jalovcem a tymiánem.

2

V pánvi rozehřejeme máslo a plátky masa na něm osmažíme z obou stran dorůžova. V misce smícháme ostřejší kečup s pikantní hořčicí, přimícháme nadrobno nakrájenou cibuli, nastrouhanou kyselou okurku, promícháme. Plátky masa rozdělíme na talíře, doplníme smaženými hranolkami a pikantní kečupovou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept