Jednoduchý recept

Zaječí steaky v marinádě

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 48091

Ingredience

2 g Bazalka
200 g Hranolky
100 g Jablka
4 g Koření Steak 7 pepřů
10 g Med včelí
100 g Olej olivový
150 g Pomeranče
4 g Sůl
300 g Zaječí maso
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 771 kcal
Kilojoule 3 226kJ
12% Sacharidy 43 g
68% Tuky 51 g
43% Sodík 855 mg
65% Bílkoviny 37 g

Zaječí steaky v marinádě postup přípravy receptu:

1

Plátky ze zaječího masa jemně naklepeme, osolíme a posypeme kořením na steaky.

2

Do misky vymačkáme šťávu z jednoho pomeranče, přisypeme nastrouhané jablko, prolisovaný česnek, přidáme olej, bazalku a med. Marinádu promícháme a vložíme do ní plátky masa. Necháme uležet.

3

Plátky masa i s marinádou překlopíme do rozpálené pánve a zvolna restujeme z obou stran.

4

Steaky rozdělíme na talíře a doplníme bramborovými hranolkami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept