Jednoduchý recept

Zajíc na kmíně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 48101
Kategorie: Maso

Ingredience

600 g Brambory vařené
300 g Cibule
800 ml Hovězí vývar základní
30 g Kmín celý
150 g Máslo čerstvé
10 g Sůl
1200 g Zaječí maso

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 552 kcal
Kilojoule 2 311kJ
8% Sacharidy 28 g
35% Tuky 27 g
67% Sodík 1 g
89% Bílkoviny 50 g

Zajíc na kmíně postup přípravy receptu:

1

Očištěného zajíce naporcujeme, osolíme, cibuli nakrájíme nadrobno.

2

V pekáčku rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli a osmahneme dorůžova. Přiložíme porce zajíce, posypeme větším množstvím kmínu, podlijeme vývarem, vložíme do trouby a pečeme doměkka. Podle potřeby podléváme vývarem.

3

Porce masa rozdělíme na talíře, doplníme vařeným bramborem a přelijeme kmínovým výpekem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept