Jednoduchý recept

Salát s tuňákem Ambiente

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 48120
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

20 g Ančovička - filety
1 kg Brambory
200 g Cibule
500 g Fazolové lusky zelené
200 g Olivy černé
100 g Paprika červená
500 g Paprika zelená
150 g Paprika žlutá
10 g Rajčata
400 g Salát hlávkový
1,3 kg Sůl
200 g Tuňák v oleji
10 ks Vejce slepičí
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 252 kcal
Kilojoule 1 053kJ
7% Sacharidy 24 g
13% Tuky 10 g
2534% Sodík 51 g
33% Bílkoviny 19 g

Salát s tuňákem Ambiente postup přípravy receptu:

1

Kvalitní menší brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout a překrájíme je na poloviny. Vejce uvaříme, prudce zchladíme, oloupeme a také překrájíme na poloviny. Dále oblanšírujeme mladé fazolové lusky. Konzervovaného tuňáka v oleji necháme na cedníku okapat a rozdělíme na větší kousky.

2

Potom opereme, osušíme a na listy rozdělíme hlávkový salát, papriky (červené, žluté a zelené) zbavíme stopek a jader a pokrájíme na malé kostičky, na čtvrtky rozkrájíme rajčata, oloupeme cibuli a nakrájíme ji nadrobno.

3

Na talíře rozložíme salátové listy, přidáme papriky, cibuli, čtvrtky rajčat a osolíme. Po chvíli promícháme s extra panenským olivovým olejem, polovinami brambor a fazolkami. Navrch narovnáme kousky tuňáka v olivovém oleji, černé olivy s peckou a ančovičky.

4

Nakonec přidáme vejce a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept