Jednoduchý recept

Rychlý ruský boršč z ryby

  • Rusko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (28%)
ID receptu: 48125
Kategorie: Krémové polévky

Ingredience

1 ks Bobkový list
2 ks Cibule
1 kávová lžička Citronová šťáva
1 l Hovězí vývar základní
4 ks Okurky nakládané
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 hrst Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel kudrnka
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
3 ks Rajčata
1 špetka Sůl
500 g Treska aljašská
4 polévková lžíce Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 252 kcal
Kilojoule 1 052kJ
5% Sacharidy 19 g
8% Tuky 6 g
246% Sodík 5 g
55% Bílkoviny 31 g

Rychlý ruský boršč z ryby postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Okurky a omytá rajčata nakrájíme na tenké plátky. Tresku nakrájíme na malé kousky.

2

V hrnci rozehřejeme olej, osmažíme na něm nakrájenou cibuli, přilijeme rajčatový protlak a 5 minut za stálého míchání smažíme. Potom přidáme nakrájenou okurku a rajčata, rybu, bobkový list a vše zalijeme vývarem. Podle chuti přidáme citronovou šťávu, opepříme a osolíme, promícháme a vaříme 15 minut.

3

Podáváme posypané najemno nasekanými bylinkami se lžící zakysané smetany.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept