Jednoduchý recept

Bulgur se zeleninovou směsí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 45 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 48150

Ingredience

100 g Bulgur
2 ks Cibulka jarní
2 polévková lžíce Olej olivový
6 ks Olivy černé
1 špetka Paprika mletá pálivá
1 ks Paprika žlutá
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel kudrnka
2 ks Rajčata
1 špetka Sůl
2 dl Vývar zeleninový
1 ks Čekanka

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 770 kcal
Kilojoule 3 223kJ
22% Sacharidy 79 g
67% Tuky 51 g
217% Sodík 4 g
24% Bílkoviny 14 g

Bulgur se zeleninovou směsí postup přípravy receptu:

1

Bulgur zalijeme vařícím zeleninovým vývarem a necháme 15 minut pod pokličkou.

2

Rajčata spaříme horkou vodou, oloupeme a nakrájíme na kousky. Papriku podélně rozkrojíme, zbavíme jádřinců, omyjeme a nakrájíme nadrobno. Jarní cibulky omyjeme a nakrájíme na tenká kolečka. Olivy vypeckujeme a nakrájíme na jemno. Petrželku opláchneme pod studenou vodou a na jemno nasekáme.

3

Všechny přísady vmícháme do bulguru, podle chuti přidáme papriku, pepř a sůl, přilijeme olivový olej, důkladně promícháme a necháme alespoň 30 minut v chladu uležet.

4

Na servírovací talíře položíme omyté listy čekanky, na ně dáme bulgur se zeleninou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept