Jednoduchý recept

Cibulačka s pivním sýrem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (11%)
ID receptu: 48171

Ingredience

4 krajíc Chléb konzumní
400 g Cibule
2 polévková lžíce Krupička dětská
1 l Masový vývar
100 g Máslo čerstvé
100 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
150 g Sýr Krkonošský pivní
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek
1 špetka Šafrán

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 536 kcal
Kilojoule 2 244kJ
13% Sacharidy 46 g
42% Tuky 32 g
44% Sodík 878 mg
29% Bílkoviny 17 g

Cibulačka s pivním sýrem postup přípravy receptu:

1

Nadrobno nasekáme oloupanou cibuli. Česnek oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Obojí necháme zesklovatět na másle. Mírně zasypeme dětskou krupičkou a lehce promícháme. Vše zalijeme vepřovým vývarem a přisypeme šafrán. Necháme provářet.

2

Přilijeme do polévky pivo a přidáme na drobné kousky pokrájený sýr. Máme-li pocit, že polévka není dost slaná, dosolíme. Ovšem opatrně, sýr je slaný.

3

Servírujeme s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept