Jednoduchý recept

Zajíc se švestkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (79%)
ID receptu: 48173
Kategorie: Maso

Ingredience

480 g Knedlík kynutý
30 g Marmeláda rybízová
100 g Máslo čerstvé
3 g Pepř černý celý
12 g Sůl
200 g Švestky
800 g Vývar z hovězích kostí
1500 g Zaječí maso

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 679 kcal
Kilojoule 2 841kJ
13% Sacharidy 47 g
34% Tuky 26 g
68% Sodík 1 g
116% Bílkoviny 65 g

Zajíc se švestkami postup přípravy receptu:

1

Očištěného a odblaněného zajíce naporcujeme, porce vyskládáme do pekáčku, osolíme, opepříme celým pepřem, přidáme máslo, podlijeme vývarem, švestky rozpůlíme, vypeckujeme a zajíce švestkami obložíme. Pekáček vložíme do trouby a pečeme asi hodinu. Podle potřeby podléváme vývarem. Nyní do šťávy přimícháme rybízovou marmeládu a dopečeme.

2

Porce zajíce rozdělíme na talíře, doplníme houskovým knedlíkem a přelijeme švestkovou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept