Jednoduchý recept

Nálev k nakládání pernaté zvěře

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 48184

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 473 kcal
Kilojoule 1 981kJ
14% Sacharidy 50 g
248% Tuky 186 g
593% Sodík 12 g
14% Bílkoviny 8 g

Nálev k nakládání pernaté zvěře postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme, nakrájíme nahrubo, očištěnou mrkev, petržel a celer nastrouháme nahrubo, zázvor nastrouháme na jemno. Do hrnce nalijeme vodu, přilijeme ocet, bílé víno, přisypeme cibuli, nastrouhanou zeleninu, přidáme jalovec, celý pepř, bobkový list a nové koření. Přivedeme k varu, osolíme a 15 minut povaříme. Vychladlý nálev slouží k nakládání zejména bažantů, koroptví, divokých holubů a podobně. Tento nálev vystačí na naložení přibližně 3 kilogramů masa.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept