Jednoduchý recept

Bažant na másle

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 48190

Ingredience

1200 g Bažant obecný
600 g Brambory vařené
4 g Kmín celý
300 g Kompot jablečný
200 g Máslo čerstvé
12 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 729 kcal
Kilojoule 3 049kJ
8% Sacharidy 29 g
62% Tuky 47 g
55% Sodík 1 g
85% Bílkoviny 48 g

Bažant na másle postup přípravy receptu:

1

Očištěného a vykuchaného bažanta naporcujeme, osolíme a okmínujeme. Na dno pekáčku poklademe plátky másla, na ně vyskládáme porce bažanta, na každou porci ještě položíme plátek másla, zakryjeme druhým pekáčkem nebo alobalem, vložíme do trouby a pečeme asi 20 minut. Pekáček odkryjeme, porce bažanta polijeme máslem z pekáčku, podle potřeby podlijeme troškou vody a dopečeme.

2

Porce masa upravíme na talíře, doplníme vařenými bramborami a podáváme s jablečným kompotem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept