Jednoduchý recept

Topinky s třemi druhy másla

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 48195

Ingredience

2 ks Bageta
2 polévková lžíce Bazalka
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 polévková lžíce Hořčice francouzská
250 g Máslo čerstvé
80 ml Olej olivový extra panenský
2 polévková lžíce Pepř citronový
20 g Sýr Parmezán

Nutriční hodnoty jedné porce

52% Kalorie 1,022 kcal
Kilojoule 4 277kJ
20% Sacharidy 72 g
101% Tuky 75 g
53% Sodík 1 g
31% Bílkoviny 17 g

Topinky s třemi druhy másla postup přípravy receptu:

1

V první misce smícháme třetinu rozehřátého másla s nasekanou bazalkou a strouhaným parmezánem.

2

V druhé misce zamícháme druhou třetinu rozehřátého másla s citronovou šťávou a citronovým pepřem.

3

Do třetí misky zamícháme hořčici se zbytkem másla. Všechna másla následně dáme do ledničky zatuhnout.

4

Mezitím nakrájíme bagetu na plátky a pokapeme každý plátek olivovým olejem. Gril rozehřejeme na maximum a plátky pečiva necháme na grilu opéct z každé strany do zlatova. Ještě teplé krajíce ihned podáváme spolu s třemi druhy másla.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept