Jednoduchý recept

Rostbíf s červenou řepou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (91%)
ID receptu: 48214

Ingredience

4 plátek Chléb toastový
1 kávová lžička Hořčice
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Ocet vinný
6 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel kudrnka
400 g Rostbíf
1 špetka Sůl
500 g Červená řepa sterilovaná

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 636 kcal
Kilojoule 2 663kJ
12% Sacharidy 43 g
45% Tuky 34 g
52% Sodík 1 g
71% Bílkoviny 40 g

Rostbíf s červenou řepou postup přípravy receptu:

1

Sterilovanou červenou řepu společně s rostbífem rozdělíme na porce na čtyři talíře.

2

Petrželku opláchneme pod studenou vodou, necháme okapat a nakrájíme najemno.

3

V misce smícháme metlou ocet s hořčicí a olejem, přidáme polovinu petrželky, dochutíme pepřem a solí. Dresinkem polijeme rostbíf a řepu na talířích a dáme na 10 minut odležet do chladna.

4

Podáváme posypané nasekanou petrželkou s opečeným toustem namazaným máslem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept