Jednoduchý recept

Římský salát na másle

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (22%)
ID receptu: 48215

Ingredience

30 g Máslo bylinkové
20 g Máslo čerstvé
3 g Pepř černý mletý
3 ks Salát římský
5 g Sůl
2 g Tymián čerstvý
100 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 96 kcal
Kilojoule 400kJ
2% Sacharidy 8 g
9% Tuky 7 g
31% Sodík 614 mg
5% Bílkoviny 3 g

Římský salát na másle postup přípravy receptu:

1

Na pánvi rozehřejeme máslo, saláty rozpůlíme podélně a řezem dolů je vložíme na pánev. Necháme opékat 1-2 minuty, až začnou okraje karamelizovat. Vmícháme sůl, pepř, bylinkové máslo, tymián, lehce podlijeme vývarem, přiklopíme a necháme 4 minuty dusit. Vyjmeme děravou naběračkou a upravíme na talíře, přelijeme máslovou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept