Jednoduchý recept

Remuládová omáčka k rostbífu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (91%)
ID receptu: 48272

Ingredience

1 kávová lžička Citronová šťáva
1 kávová lžička Hořčice
300 g Jogurt bílý
1 kávová lžička Kečup
500 g Majonéza
1,5 dl Mléko polotučné
1 ks Okurky nakládané
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel kudrnka
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí
3 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

56% Kalorie 1,114 kcal
Kilojoule 4 660kJ
8% Sacharidy 30 g
142% Tuky 107 g
92% Sodík 2 g
26% Bílkoviny 15 g

Remuládová omáčka k rostbífu postup přípravy receptu:

1

Šalotky omyjeme a nasekáme najemno. Vajíčka uvaříme natvrdo, ochladíme pod studenou vodou, oloupeme a najemno nakrájíme. Petrželku omyjeme, necháme okapat a nasekáme najemno. Okurku nakrájíme na malé kousky.

2

V míse důkladně promícháme majonézu, jogurt, mléko, kečup, hořčici, nakrájenou šalotku, petrželku a vajíčka, dochutíme citronovou šťávou, pepřem a solí.

3

Omáčku podáváme jako přílohu k studenému pečenému rostbífu. Můžeme podávat i se smaženými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept