Jednoduchý recept

Grilovaný rybí hamburger

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 18 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 48276
Kategorie: Maso

Ingredience

1 kávová lžička Chilli koření mleté
4 krajíc Chléb Pita
1 ks Cibule
4 polévková lžíce Kopr čerstvý
4 kávová lžička Koření thajské
50 g Máslo čerstvé
4 kávová lžička Olej olivový
2 ks Rajčata
200 g Salát hlávkový
600 g Treska aljašská
150 g Vinný kámen

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 273 kcal
Kilojoule 1 142kJ
2% Sacharidy 6 g
19% Tuky 15 g
6% Sodík 125 mg
51% Bílkoviny 29 g

Grilovaný rybí hamburger postup přípravy receptu:

1

Filety z trestky nakrájíme zhruba na velikost hamburgeru. V misce smícháme olej s chilli a thajským kořením a filety směsí potřeme. Pita chléb rozpůlíme a lehce namažeme máslem.

2

Gril rozehřejeme na střední teplotu a grilovací desku potřeme olejem. Rybu grilujeme cca 4 minuty z každé strany, dokud není dokonale měkká. Pita chléb opečeme krátce z každé strany, aby byla kůrka křupavá.

3

Do chleba položíme grilovanou tresku, přidáme omyté listy salátu, na plátky nakrájenou cibuli a rajčata, vinný kámen a vše doplníme trochou kopru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept