Jednoduchý recept

Jablka v krému

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 4830
Kategorie: Ovocné dezerty

Ingredience

8 polévková lžíce Cukr moučkový
8 ks Jablka
2 polévková lžíce Marmeláda višňová
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
5 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

78% Kalorie 1,545 kcal
Kilojoule 6 466kJ
96% Sacharidy 344 g
26% Tuky 20 g
17% Sodík 350 mg
47% Bílkoviny 26 g

Jablka v krému postup přípravy receptu:

1

Jablka oloupeme a opatrně vyndáme střed, škrabkou to jde nejlépe, do každého dáme kousek másla a marmelády.

2

Zapékací nádobu vymažeme máslem, poklademe jablky, pocukrujeme a zapečeme.

3

Tuhý sníh z bílků smícháme s cukrem a pokryjeme jím jablka.

4

Pečeme ve vyhřáté troubě 10-15 minut. Podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept