Jednoduchý recept

Kaviár z husích jater

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (89%)
ID receptu: 48311

Ingredience

2 ks Cibule
2 polévková lžíce Husí sádlo
500 g Játra husí
50 g Petržel - nať
5 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 387 kcal
Kilojoule 1 618kJ
4% Sacharidy 14 g
30% Tuky 23 g
14% Sodík 283 mg
55% Bílkoviny 31 g

Kaviár z husích jater postup přípravy receptu:

1

Cibule oloupeme a nasekáme nadrobno. Připravíme pánev a rozpálíme na ní sádlo. Vhodíme na něj cibuli, orestujeme ji a jakmile je opečená dozlatova, přidáme na ni husí játra a ještě dalších 10 minut restujeme.

2

Zatímco se játra restují, v menším hrnci natvrdo uvaříme 5 vajec. Pak je zchladíme, oloupeme skořápku a vejce nasekáme nadrobno. Nasekaná vejce s orestovanými husími játry umeleme v mlýnku. Potom umletou směs ještě dosolíme a dopepříme. Mažeme na pečivo a zdobíme petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept