Jednoduchý recept

Broskvový džem s rybízovou šťávou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 48332

Ingredience

2 kg Broskve
1 kg Cukr krystal
2,5 dl Rybízový džus

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 239 kcal
Kilojoule 1 001kJ
17% Sacharidy 61 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 1 mg
2% Bílkoviny 1 g

Broskvový džem s rybízovou šťávou postup přípravy receptu:

1

Broskve omyjeme, rozpůlíme a odstraníme pecky. Vložíme do hrnce, zalijeme rybízovou šťávou a za stálého míchání povaříme do zhoustnutí. Poté přisypeme cukr a dál vaříme, až má džem požadovanou konzistenci.

2

Hotový rozdělíme do skleniček, necháme vychladnout, důkladně uzavřeme a uchováme na studeném a temném místě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept