Jednoduchý recept

Broskvový džem ochucený rumem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 48333
Kategorie: Džemy, zavařeniny

Ingredience

2 kg Broskve
1,4 kg Cukr krystal
4 polévková lžíce Rum

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 417 kcal
Kilojoule 1 746kJ
29% Sacharidy 106 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 1 mg
2% Bílkoviny 1 g

Broskvový džem ochucený rumem postup přípravy receptu:

1

Zralé broskve omyjeme, rozkrojíme, odstraníme pecky a vložíme do hrnce. Zvolna podusíme doměkka. Poté prolisujeme, znovu povaříme, přisypeme cukr a za stálého míchání dál vaříme do zhoustnutí.

2

Přilijeme rum dle chuti, promícháme a rozdělíme do skleniček. Po vychladnutí zavíčkujeme a uchováme na studeném a temném místě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept