Jednoduchý recept

Kančí směs se smetanou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 125 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 48335
Kategorie: Maso

Ingredience

1 g Bobkový list
60 g Cibule
200 g Kančí játra
600 g Kančí maso
480 g Knedlík kynutý
200 g Ledviny - průměr
30 g Máslo čerstvé
40 g Mouka polohrubá
2 g Nové koření celé
20 ml Ocet vinný
30 g Okurky nakládané
2 g Pepř černý celý
150 ml Smetana 33% (šlehačka)
1000 ml Voda pitná
150 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 549 kcal
Kilojoule 2 299kJ
13% Sacharidy 48 g
29% Tuky 22 g
3% Sodík 68 mg
73% Bílkoviny 41 g

Kančí směs se smetanou postup přípravy receptu:

1

Kančí maso, játra, ledviny odblaníme, očistíme, vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme, okořeníme celým pepřem, novým kořením, bobkovým listem. Přidáme celou kořenovou zeleninu, celou cibuli a vaříme doměkka.

2

Vývar přecedíme, veškeré maso nakrájíme na kostky, kořenovou zeleninu na kostičky, vrátíme do vývaru, okyselíme ooctem. Mouku rozmícháme ve smetaně a vývar zahustíme. Nakonec přisypeme strouhanou kyselou okurku a dovaříme. Před podáváním zjemníme kouskem másla.

3

Podáváme s houskovým knedlíkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept