Jednoduchý recept

Srnčí játra s cibulkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 48339

Ingredience

200 g Chléb pšeničný (bílý)
150 g Cibule
80 g Hořčice
600 g Játra srnčí
60 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 g Máslo čerstvé
120 g Okurky nakládané
2 g Pepř černý mletý
6 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

48% Kalorie 957 kcal
Kilojoule 4 003kJ
20% Sacharidy 72 g
92% Tuky 69 g
64% Sodík 1 g
27% Bílkoviny 15 g

Srnčí játra s cibulkou postup přípravy receptu:

1

Srnčí játra odblaníme, očistíme a nakrájíme na plátky, cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.

2

V pánvi rozehřejeme máslo, játra opepříme, obalíme v hladké mouce, vložíme do pánve a smažíme po obou stranách, až budou játra měkká. Játra vyndáme, do výpeku v pánvi nasypeme cibuli a orestujeme.

3

Játra osolíme, upravíme na talíře, posypeme cibulkou, doplníme hořčicí, kyselou okurkou a podáváme s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept