Jednoduchý recept

Kančí játra s uzeným bůčkem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 48356
Kategorie: Maso

Ingredience

3 stroužek Česnek
300 g Chléb konzumní
60 g Cibule
120 g Hořčice
600 g Kančí játra
180 g Okurky nakládané
50 ml Olej slunečnicový
3 g Pepř černý mletý
8 g Sůl
300 g Vepřový bok uzený

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 455 kcal
Kilojoule 1 903kJ
9% Sacharidy 31 g
30% Tuky 23 g
79% Sodík 2 g
57% Bílkoviny 32 g

Kančí játra s uzeným bůčkem postup přípravy receptu:

1

Kančí játra odblaníme, očistíme, nakrájíme na plátky, uzený bůček bez kosti nakrájíme na stejně velké plátky jako játra, jen trochu tenčí. Cibuli nakrájíme na kolečka a rozebereme na kroužky, oloupaný česnek nakrájíme na tenké plátečky.

2

Na každý plátek slaniny položíme plátek jater, opepříme, navrch položíme kroužky cibule a několik plátků česneku. Slaninu s játry přehneme napůl, zpevníme párátky, vložíme do pánve s rozpáleným olejem a zvolna smažíme a obracíme, až budou játra měkká a slanina křupavá. Dosolíme podle chuti.

3

Rozdělíme na talíře, doplníme kyselou okurkou, hořčicí a podáváme s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept