Srnčí sýrová pomazánka - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Srnčí sýrová pomazánka
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Kolmanova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (32%) |
ID receptu: | 48362 |
Kategorie: | Pomazánky |
Ingredience
60 g | Cibule |
20 g | Hořčice |
120 g | Máslo čerstvé |
1 špetka | Muškátový oříšek |
30 g | Paprika sterilovaná |
2 g | Pepř černý mletý |
500 g | Srnčí maso pečené |
6 g | Sůl |
100 g | Sýr Ementál (Primátor) |
300 g | Veka |
20 ml | Víno bílé |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 1g |
---|---|
Cholesterol | 39,0mg |
Draslík | 270,4mg |
Vláknina | 770,8mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,6mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 3,1mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 26,9mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Muškátový oříšek, Paprika sterilovaná, Sůl, Víno bílé mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice, Máslo čerstvé, Pepř černý mletý, Srnčí maso pečené, Sýr Ementál (Primátor), Veka mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Srnčí sýrová pomazánka postup přípravy receptu:
1 | Srnčí pečené maso umeleme na masovém strojku, cibuli nakrájíme nadrobno, sýr nastrouháme najemno. Maso vložíme do mísy, osolíme, opepříme, zakápneme kořeněným bílým vínem, přidáme strouhaný sýr, špetku muškátu, 1 lžíci hořčice, cibuli, máslo a všechno spolu důkladně promícháme. |
2 | Pomazánku mažeme na plátky bílé veky a zdobíme proužky nakládané papriky. |