Jednoduchý recept

Italské těstoviny Casarecce s pastou z avokáda

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 48398
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

1 polévková lžíce Olej slunečnicový
100 g Omáčka Guacamole
0,5 ks Paprika červená
0,5 ks Paprika zelená
0,5 ks Paprika žlutá
50 g Rajčata
1 dl Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Sůl
20 g Sýr Parmezán
140 g Těstoviny Casarecce
3 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 562 kcal
Kilojoule 2 353kJ
16% Sacharidy 58 g
40% Tuky 30 g
34% Sodík 679 mg
28% Bílkoviny 16 g

Italské těstoviny Casarecce s pastou z avokáda postup přípravy receptu:

1

Do hrnce nalijeme vodu, osolíme a v ní uvaříme těstoviny (Cassarecie) podle návodu na sáčku. Papriky zelenou, žlutou a červenou nakrájíme na tenké kolečka. Cherry rajčata rozpůlíme, parmezán jemně nastrouháme.

2

Ve velké pánvi na rozehřátém oleji orestujeme všechny papriky doměkka. Zalijeme je smetanou a na mírném ohni za občasného míchání pomalu povaříme tak dlouho, aby smetana zhoustla. Potom přidáme pastu z avokáda (guacamole) a dobře promícháme. Přimícháme uvařené nudle, vše dobře promícháme, vmícháme cherry rajčata, dobře je zahřejeme s ostatními surovinami. Nakonec vše posypeme nastrouhaným sýrem, podle vlastní chutě dochutíme solí.

3

Hotové jídlo rozdělíme na talíře a ihned podáváme.

Poznámka

Toto jídlo podáváme jako hlavní teplé jídlo. Pamatujte na jednu důležitou věc při vaření těstovin. Nikdy je nemůžeme rozvařit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept