Jednoduchý recept

Srnčí mleté řízečky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 48409

Ingredience

300 g Chléb konzumní
80 g Cibule
120 g Hořčice
8 g Koření Zvěřina
70 g Mouka pšeničná hladká T 650
25 g Máslo čerstvé
120 g Okurky nakládané
40 ml Olej slunečnicový
3 g Pepř černý mletý
1000 g Srnčí maso
12 g Sůl
2 ks Vejce slepičí
35 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 489 kcal
Kilojoule 2 047kJ
11% Sacharidy 39 g
23% Tuky 17 g
57% Sodík 1 g
82% Bílkoviny 46 g

Srnčí mleté řízečky postup přípravy receptu:

1

Srnčí maso umeleme na masovém strojku, vložíme do misky, cibuli nakrájíme nadrobno a přidáme k masu. Osolíme, opepříme, přisypeme koření na zvěřinu, přidáme vejce, trošku vody a důkladně promícháme.

2

Z masového těsta tvoříme menší placičky, které obalíme v mouce, zprudka osmažíme v pánvi na oleji, vyskládáme do pekáčku, přidáme lžíci másla a pečeme asi půl hodiny.

3

Řízečky upravíme na talíře, doplníme kyselou okurkou, hořčicí a podáváme s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept