Jednoduchý recept

Srnčí plátky na cibuli

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 48412
Kategorie: Maso

Ingredience

6 stroužek Česnek
300 g Chléb konzumní
600 g Cibule
80 g Mouka pšeničná hladká T 650
10 g Paprika mletá sladká
3 g Pepř černý mletý
100 g Sádlo škvařené
1000 g Srnčí kýta
12 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 639 kcal
Kilojoule 2 673kJ
13% Sacharidy 47 g
31% Tuky 23 g
44% Sodík 875 mg
102% Bílkoviny 58 g

Srnčí plátky na cibuli postup přípravy receptu:

1

Odblaněnou srnčí kýtu bez kosti nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou a obalíme v hladké mouce. Jednu cibuli pokrájíme nadrobno, zbytek rozkrájíme na osminky, česnek oloupeme, krájíme na tenké plátečky. V pánvi rozehřejeme sádlo, přidáme drobnou cibuli, osmahneme, přiložíme plátky masa a osmažíme z obou stran do zlatova. Maso vyndáme, do pánve nasypeme česnek, osmažíme, přidáme osminky cibule, orestujeme ze všech stran.

2

Maso upravíme na talíře, obložíme cibulovou směsí, podáváme s chlebem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept