Jednoduchý recept

Ravioli s rajčatovou smetanou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 48425

Ingredience

1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
5 ks Rajčata
2 dl Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
750 g Těstoviny Ravioli
1,5 l Voda pitná
450 g Špenát mražený

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 467 kcal
Kilojoule 1 956kJ
12% Sacharidy 43 g
27% Tuky 20 g
30% Sodík 609 mg
46% Bílkoviny 26 g

Ravioli s rajčatovou smetanou postup přípravy receptu:

1

Mražený špenát vložíme do hrnce, pod pokličkou na mírném ohni za občasného míchání pomalu rozmrazíme. Horký špenát osolíme, opepříme.

2

V dalším hrnci uvaříme Ravioli.

3

Rajčata spaříme teplou vodou, oloupeme, rozkrájíme, krátce povaříme v horné vodě, slijeme a prolisujeme. Pak je dáme do hrnce se smetanou, promícháme a na středním ohni vaříme 10 minut. Ochutíme paprikou, pepřem a solí.

4

Na servírovací talíře rozdělíme špenát, na něj vařené těstoviny, vše zalijeme rajčatovou smetanou a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept