Recept

Marinované zelené olivy s česnekem a mandlemi

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 48433

Ingredience

100 g Mandle loupané
500 g Olivy zelené
Marináda
1 kávová lžička Chilli papričky - vločky
1 l Olej olivový extra panenský
1 polévková lžíce Omáčka sojová světlá
1 polévková lžíce Oregano čerstvé
1 polévková lžíce Pomerančová kůra
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 679 kcal
Kilojoule 2 843kJ
1% Sacharidy 2 g
101% Tuky 75 g
27% Sodík 537 mg
3% Bílkoviny 2 g

Marinované zelené olivy s česnekem a mandlemi postup přípravy receptu:

1

Připravíme marinádu: očistíme česnek, nadrobno posekáme a vložíme do mísy. Přidáme lžíci nastrouhané pomerančové kůry, rozdrcenou chilli papričku - vločky, oregano a sójovou omáčku, vše promícháme s olivovým olejem. Do marinády přidáme zelené olivy (bez pecek), do kterých jsme místo pecek vložili oloupané mandle, promícháme. Marinádu s olivami nalijememe do zavařovací sklenice, dobře uzavřeme, uložíme na tmavé chladné místo. Konzumujeme až po 24 hodinách.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept