Jednoduchý recept

Zvěřinová řezanka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 48434

Ingredience

1 g Bobkový list
300 g Chléb konzumní
5 g Jalovec
500 g Kančí kýta
2 g Koriandr mletý
2 g Nové koření mleté
200 g Olej slunečnicový
2 g Paprika mletá pálivá
15 g Paprika mletá sladká
3 g Pepř černý mletý
500 g Srnčí kýta
10 g Sůl
2 g Tymián sušený
2 g Šalvěj sušená

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 629 kcal
Kilojoule 2 630kJ
8% Sacharidy 28 g
47% Tuky 35 g
35% Sodík 693 mg
85% Bílkoviny 48 g

Zvěřinová řezanka postup přípravy receptu:

1

Maso ze srnčí kýty i maso z kančí kýty nakrájíme na menší kousky, posypeme mletým jalovcem, novým kořením, solí, pepřem, tymiánem, šalvějí, koriandrem, přidáme bobkový list, mletou sladkou i pálivou papriku, polijeme olejem, promícháme a necháme uležet nejlépe přes noc. Druhý den maso vložíme do rozpálené pánve, zprudka orestujeme, podlijeme troškou vody, dodusíme do měkka. Průběžně podléváme vodou, ale jen tak, aby se maso nepřipalovalo.

2

Hotový pokrm rozdělíme na talíře a podáváme s chlebem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept