Recept

Marinované pikantní černé olivy

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 48435

Ingredience

30 g Hrozinky
30 g Kapary
500 g Olivy černé
Marináda
2 ks Bobkový list
1 kávová lžička Chilli papričky - vločky
1 polévková lžíce Kmín římský
1 polévková lžíce Nakládaný zelený pepř
1 l Olej olivový extra panenský
0,5 polévková lžíce Sůl hrubozrnná
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

62% Kalorie 1,215 kcal
Kilojoule 5 085kJ
2% Sacharidy 8 g
207% Tuky 156 g
63% Sodík 1 g
5% Bílkoviny 3 g

Marinované pikantní černé olivy postup přípravy receptu:

1

Do poloviny černých oliv bez pecek vložíme kapary a do druhé poloviny vložíme velké omyté hrozinky.

2

Připravíme marinádu: očistíme česnek, rozkrájíme ho na poloviny a dáme do mísy. Přidáme lžíci kmínu, lžíci zeleného pepře, vločky z chilli papričky, bobkový list, hrubou sůl a vše promícháme s olivovým olejem. Do marinády vložíme černé olivy a promícháme. Marinádu s olivami dáme do zavařovací sklenice, dobře uzavřeme a dáme na tmavé chladnější místo. Konzumujeme až po 24 hodinách.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept