Párek ve vece a sýru - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Párek ve vece a sýru
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 15 minut |
Autor: | jelen |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 4844 |
Kategorie: | Teplé předkrmy |
Ingredience
1 polévková lžíce | Hořčice plnotučná |
5 g | Máslo čerstvé |
4 ks | Párky jemné |
5 g | Sýr Eidam cihla 40% |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 1g |
---|---|
Cholesterol | 9,5mg |
Draslík | 0,0mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 9,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Hořčice plnotučná, Máslo čerstvé, Párky jemné, Sýr Eidam cihla 40% mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Párek ve vece a sýru postup přípravy receptu:
1 | Párky podélně téměř rozřízneme, otevřeme, potřeme uvnitř hořčicí a naskládáme vedle sebe do vymazané zapékací nádoby. |
2 | Máslo utřeme s jemně nastrouhaným sýrem, solí a tuhým sněhem z bílků. |
3 | Pokryjeme párky a zapékáme v předehřáté troubě asi 15 minut. |
4 | Podáváme s chlebem. |